f1

2015.03.22. 17:46

Alonso egy ideig nem találkozik barátnőjével

Nem szakításról van szó, csupán munkájuk ellenkező irányba szólítja őket.

Tajthi Andrea

Fotó: McLaren

Fernando Alonso barátnője, Lara Alvarez elmondta, mivel ő maga is a média világában dolgozik, tisztában van vele, hogy nagy az érdeklődés a kapcsolatuk iránt. Azt is elmondta azonban, hogy hamarosan elutazik, de nem tart a távolságtól.

"Senki nem írja elő nekem, hogy valamiről beszélhetek-e, avagy sem. Én is újságíró vagyok, tisztában vagyok vele, milyen fontosak a címlapok. Nem rejtem véka alá a boldogságomat, most elég felkapottak vagyunk, de sosem fogok arról beszélni, hogy mit csinálok a párommal." - mondta Lara spanyol újságíróknak. "De napról napra boldogabbak vagyunk, minden jól megy, remélem így is marad. Nem is kívánhatnék többet az élettől."

Lara azt vallja, hogy bár nagyon boldog új kapcsolatában, prioritást akkor is ő maga élvez. A műsorvezető hamarosan Hondurasra utazik a spanyol Survivor forgatására. Hogy bírja majd a kapcsolatuk a távolságot?

"A lehető legjobb módon, szerelemmel." - mondta Lara. "Végtére is épp ez az, ami számít. A távolság nem számít, ha egy pár boldog és kiegyensúlyozott."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!