f1

2015.10.12. 13:01

Glock szakértett Lauda helyett

Timo Glock volt a szakértő a német RTL-en a hétvégén, sikert is aratott!

Tajthi Andrea

Fotó: Varga András

Niki Lauda kivételesen nem szakértett a német RTL-en az elmúlt hétvégén. Ezúttal Nico Holter helyettesítette Florian König műsorvezetőt, Lauda helyett pedig Timo Glock volt a szakértő.

Florian König azért nem volt jelen, mert futball selejtezőt közvetített, a rajongók pedig azt találgatták, hogy talán azért nem volt Lauda, mert csak Königgel hajlandó együtt dolgozni. Lauda ezt tagadja.

"Azért nem voltam jelen (szakértőként), mert erre a versenyre nem volt szerződésünk. De a megszokott partnerem, Florian König amúgysem volt ott." - mondta Lauda a Bildnek.

A német rajongók szerint azonban ez mellébeszélés. Mindenesetre a Holter-Glock duó nagyon elnyerte a tetszésüket. A nézők szerint ez a páros sokkal humorosabb és élvezhetőbb is volt, ráadásul Timót olyan helyekre is beengedték, ahova másokat nem, és jobban is magyarázta el a technikai dolgokat a tévénézőknek. A német nézők tehát várják vissza Timo Glockot a képernyőre.

Míg Glock Szocsiban volt, kisfia, Mika üzent neki: "Az apukám a kedvenc tv-s F1-szakértőm"

" target="_blank">IᔕᗩᗷEᒪᒪ ᗪOᖇEEᑎ GᒪOᑕK (@isabelldoreen) által közzétett fénykép, 2015. Okt 10., 07:34 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!