f1

2015.10.25. 14:38

Kaltenborn visszavág: Nem mindenki lesz bölcsebb a korral

A Sauber csapatfőnöke Niki Lauda korábbi bírálatára reagált.

Kovács Noémi

Fotó: Sauber Motorsport AG

A háromszoros világbajnok korábban úgy nyilatkozott, miszerint a Saubernek nem az Európai Bizottsághoz kellett volna fordulnia Ecclestone és a kereskedelmi bevételek elosztása elleni panaszával, hanem először a saját háza táján kellett volna rendbe tennie ügyes-bajos illetve peres dolgait.

Történt ugyanis, hogy az osztrák legenda egyenesen hülyének nevezte azt az eljárást, amely alapján Kaltenborn két versenyzőt - egész pontosan Ericssont és Nasr-t - szerződtetett le az idei évre. Tette ezt úgy, hogy ezalatt még korábbi pilótájuknak, Giedo van der Garde-nak is érvényes szerződése volt 2015-re. Ezen kijelentésre reagált a Forma-1 első női csapatfőnöke Austinban.

"Csodálkozom, hogy egy olyan globális márka, mint a Daimler, lehetővé teszi egy prominens személyük számára, hogy ilyen rosszul és nem túl kifinomult ízléssel nyilatkozzon. Laudának egyébként is jobban illene tudnia ezeket a metódusokat, hiszen a légitársaságával kapcsolatban is foglalkozott ilyen ügyekkel. Tehát ebben a tekintetben is van tapasztalata illetve a kora okán is jártasabb ezekben a kérdésekben, mint én. Persze nem mindenki lesz bölcsebb a korral." - szúrt oda Kaltenborn Laudának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!