f1

2015.12.22. 18:19

A Channel 4-en nem lesz reklám

A britek új F1-es csatornája nem ígér szüneteket az élő közvetítésbe.

Bakay Botond

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A BBC örökébe lépő Channel 4 2016-2018-ig adja majd az F1-es szezon közel felét, 10 futamot. HD-ben, földi sugárzással. Mindezt élőben, és reklám nélkül. Ezzel ez az első Egyesült királyisági kereskedelmi TV, amely nem szakítja meg műsorát.

„A Channel 4-é és az F1-é a tökéletes együttműködés! Ugyanazok az érdekeink, ennek első lépéseként pedig örömmel mondhatjuk a rajongóknak, hogy mi leszünk az első brit kereskedelmi adó, amely reklámmentesen közvetíti majd az eseményeket.” – lelkendezte 
sablonszövegét a csatorna elnöke, Jay Hunt.

Bernie Ecclestone is elégedett a szerződéssel, amely szerinte jót tesz majd a rajongóknak.

„Sajnálom, hogy a BBC nem tudja betartani a szerződését, de már nem búslakodok, hiszen van egy új partnerünk, aki ráadásul megszakítás nélkül közvetíti majd a nagydíjakat! Biztos vagyok benne, hogy a Channel 4 eléri a BBC színvonalát, ezzel egyidejűleg viszont meg is újul. A szemléletmódnak igazodnia kell ahhoz, ahová az elmúlt években a világ és az F1 is fejlődött.”

Szerintetek lesznek visszatérők a BBC-s stábból?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!