f1

2016.01.17. 09:54

Hülkenberg nem álmodik a Ferrariról

Nico Hülkenberg jelenleg csak a Force Indiára koncentrál.

Komenda Vivien

Fotó: Force India F1 Team

A német csapattársa, Sergio Perez, nem titkoltan előrébb szeretne kerülni a rajtrácson, miután első lehetősége egy top csapatnál – hiszen 2013-ban a McLaren színeiben versenyzett – nem épp úgy alakult, ahogy szerette volna.

A Force India vezetője, Bob Fernley úgy fogalmazott, Hülkenberg az egyik legjobb pilóta, és mivel még nem egy top csapatnál versenyez, a közeljövőben várható lesz a váltás.

A 28 éves versenyző azonban egy két éves szerződést írt alá tavaly év végén, így 2017 végéig marad a jelenlegi csapatánál.

A német elmondta, boldog ott, ahol van.

„Meghosszabbítottam a szerződést, és mindenképp a legtöbbet szeretném kihozni magamból.”

„Számomra ez nem csak arról szól, hol vagyok a rajtrácson – ez több annál. A Forma-1 mindig is csapatsport volt. Jelenleg pedig nagyon boldog vagyok a Force Indiánál.”

Amikor arról kérdezték, álmodott-e már valaha arról, hogy a Ferrari színeiben fog versenyezni, így fogalmazott: „Ahogy mondtam, nagyon boldog vagyok a jelenlegi helyemmel. A Force India egy király csapat.”

„És az álmodozás a Forma-1-ben egy elég veszélyes dolog.” – zárta a német.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!