f1

2016.01.18. 12:45

Susie Wolff azt üzeni: Merj különbözni!

Új projektbe kezdett a visszavonult versenyzőnő

Tajthi Andrea

Fotó:  Glenn Dunbar/Williams

A korábbi Williams tesztpilóta, Susie Wolff, a Motor Sport Associationnel karöltve, Dare to Be Different (merj különbözni) néven új kampányt indított, hogy segítse a nők boldogulását a motorsportban.

"A fő célunk a Dare To Be Differenttel, hogy segítsük a női tehetségeket." - mondta Susie. "Ez egy ambiciózus, hosszútávú projekt, mely egy online közösséget épít majd a nők számára, szerte a világon. Összekapcsolódnak majd a közös szenvedély okán, és ösztönözve lesznek, hogy ők legyenek a jövő példaképei, miközben kapcsolatot biztosít a sport legsikeresebb női neveihez."

"Egyesült királyságbeli eseményeink a fiatal lányoknak szólnak, felkeltik az érdeklődést, bemutatják a sport változatos és izgalmas területeit, megmutatva nekik, hogy ők is merhetnek különbözni. Büszke vagyok, hogy ezt elindíthatjuk, és meg kell köszönnöm a csapatomnak és nagyköveteinknek a felbecsülhetetlen közreműködést és elkötelezettséget a projekt mellett."

A fent említett események időpontjai:
Április 13 - Daytona Sandown Park, Surrey
Május 5 - Nutts Corner, Crumlin, Northern Ireland
Június 24-26 - The Sports Show at the NEC, Birmingham
Augusztus 25 - Knockhill Circuit, Fife, Scotland
Szeptember 15 - Daytona Manchester, Manchester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!