f1

2016.05.14. 11:41

Wehrlein nem ad a Haas-pletykákra

A német versenyző tagadja, hogy jövőre az amerikai csapathoz szerződne.

Kovács Noémi

Fotó: Manor Racing/Facebook

A német motorsport-magazin.com értesülései szerint Günther Steinert annyira lenyűgözte a Mercedes támogatását élvező DTM-bajnok, jelenlegi Manor versenyző teljesítménye, hogy a 2017-es szezontól kezdve szívesen látná Wehrleint saját csapatában.

Steiner egy barcelonai sajtótájékoztatón meg is jegyezte, hogy a német pilóta mennyire meg volt lepődve amiért megdicsérte eddigi munkáját. "Wehrlein eléggé meglepődött, amikor megmondtam neki, hogy szerintem milyen jó munkát végez." - idézi a Haas csapatfőnökét az oldal.

A történet másik szereplője viszont tagadja, hogy szándékában állna jövőre csapatot váltani, főleg úgy, hogy ezzel a lépéssel nagy valószínűséggel a Mercedes támogatását is elvesztené, mivel a Haas a Ferrarival ápol szoros kapcsolatot. "Tavaly egyszer beszéltem Güntherrel, de ő teljes mértékben elkötelezett volt a Ferrarival való együttműködés iránt." - kommentálta mosolyogva a történteket Wehrlein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!