f1

2016.09.08. 09:54

Igazán különleges modellel randizik titokban Hamilton?

Lewis Hamilton és Winnie Harlow hónapok óta randiznak?

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

A The Sun információi szerint a 22 éves kanadai modell és a 31 éves F1-es világbajnok hónapok óra találkozgat, noha próbálják ezt titokban tartani. Legutóbb, kedden mindketten jelen voltak a GQ Men of the Year Awardson Londonban, ám igyekeztek nem együtt mutatkozni.A lap szerint azonban a hónapok óta tartó románc nemrégiben újabb szintre lépett.

Egy a párhoz közelálló személyt így idézett a The Sun: "Lewis és Winnie már egy ideje ismerik egymást, tavaly együtt buliztak New Yorkban, de nem régiben komolyabbra fordult a kapcsolat. Nem akartak okot szolgáltatni a pletykákra kedden, így tartották a távolsáot, hogy ne készüljön közös fotó róluk."

Valóban tartották a távolságot, azonban mégis jelét mutatták annak, hogy lehet közük egymáshoz. A szemtanúk szerint, miután Winnie autóba ült és távozott, pár másodperccel később Lewis is motorra pattant és utána eredt.

Egy másik bennfentes így nyilatkozott: "Nincs semmi komoly jelenleg, de Lewis igazán kedveli Winnie-t."

A kanadi születésű Winnie jamaikai felmenőkkel bír, színesbőrű lány, ám gyerekkora óta bőrbetegsége van: testét pigmenthiányos foltok borítják. Mégis amerika kedvence lett, mikor Tyra Banks 2014-ben felfedezte őt az America's Next Top Model 21. évadában. Azóta Winnie számos magazin címlapján szerepelt már, de részt vett már például a Sprite és a Swarowski kampányaiban is. Ezen kívül szerepel Beyoncé Lemonade c. számának, illetve Eminem és Sia Guts over fear c. videóklippjében is.

A hírek szerint Winnie és Lewis is részt vesz majd a hétvégi New York Fashion Weeken.

Are Lewis Hamilton and Winnie Harlow an item? https://t.co/YbbM8Ow2NR" target="_blank" pic.twitter.com/3SVou7X4fd

♔Winnie♔ (@winnieharlow) által közzétett fénykép, 2016. Febr 16., 10:19 PST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!