f1

2016.09.13. 07:25

Pénzmosásba keveredett Ecclestone egyik veje

Úgy fest az Ecclestone-lányok a "rosszfiúkat" szeretik

Tajthi Andrea

Házkutatást tartott a rendőrség Bernie Ecclestone veje cégének irodáiban, mert csalással vádolják, több millió font értékben.

Bernie Ecclestone fiatalabbik lányának, Petrának férje, a 34 éves James Stunt azt állítja, ő áldozat a történetben, arannyal fogalkozó cégét, a Stunt & Co.-t ugyanis meglopták.

A rendőrség csütörtökön lépett akcióba, kezdve azzal, hogy házkutatást tartottak Fowler Oldfield ékszerkereskedőnél. Összesen 12 embert, köztük két nőt tartóztattak le pénzmosásért. Majd a rendőrök megérkeztek Stunték luxusirodáiba, Mayfairben. Oldfield ugyanis ugyanis azt állítja, hogy éves bevétele több, mint 100 millió font, melyben komoly szerepe van Stuntéknak is.

Szóvivője szerint Stuntot sokként érte az információ Los Angeles-i otthonában, hogy irodáit felforgatták a rendőrök. A cég állítólag belső vizsgálatot is indított, mert komoly pénzösszeg tűnt el, minden bizonnyal jogellenesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!