f1

2016.09.20. 05:30

Perez hamarosan bejelenti hol folytatja jövőre

„Nyilvánvalóan van egy kis késés ”

Horváth Dániel

Fotó: Force India F1 Team

Sergio Perez reméli, hogy a következő, két hét múlva megrendezésre kerülő Maláj Nagydíj előtt pontot tehet F1-es jövőjének tisztázására. 

A Force India vezetői már többször elmondták: 2017-ben változatlan felállással, tehát a Hülkenberg-Perez párossal állnak rajthoz. Ennek ellenére Perez egyszer sem erősítette meg, hogy jövőre is marad az indiai istállónál.

Checo számára opció lehet még a Renault és a Williams is. Tehetsége, valamint igencsak vaskos szponzori támogatottsága miatt mindkét csapat számára jó döntés lenne a mexikói versenyző szerződtetése.

Perez korábban Szingapúr környékére ígérte a bejelentést: „Nos, megpróbáltam Nyilván van némi késés, de nagyon remélem, hogy a következő verseny előtt már tényleg megtehetjük a bejelentést.”

Arra a kérdésre, hogy marad-e a Force Indiánál, így felelt: „Mindig mondtam, hogy nagyon boldog lennék, ha maradhatnék - feltéve, ha minden lehetővé teszi.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!