f1

2016.10.06. 17:48

Lorenzonak bejött Hamilton bajnoki autója

Ma ülhetett F1-es autóba a MotoGP bajnok.

Tajthi Andrea

A MotoGP világbajnok, Jorge Lorenzonak egy álma vált ma valóra azzal, hogy a Mercedes F1-es autóját vezethette Silverstone-ban.

Lorenzo egy Merecdes W05-öst vezethetett, mellyel Lewis Hamilton 2014-ben világbajnok lett. Az eseményre a Monster Energy szervezésében került sor, mely energiaital márka a spanyol motorost és a német csapatot is támogatja.

Lorenzo több kört is megtehetett a Mercedesszel, és elmondása szerint ezzel egy álma vált valóra. Noha vezethetett már GP2-es autót korábban és egy Ferrari 458 GT3-mal 12 órás versenyen is részt vett.

A dream come true! Thanks " target="_blank"" target="_blank"">@MercedesAMGF1 and @MonsterEnergy to make it possible! #2wheels2four #FormulaLorenzo pic.twitter.com/5ePFRq2Okz

When World Champions combine...@lorenzo99 at the wheel of the " target="_blank"" target="_blank"">@MercedesAMGF1 W05 #2wheels2four #FormulaLorenzo pic.twitter.com/Cd9HrLWBgH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!