Felsőcsatár

2016.08.16. 14:01

Önkéntes tűzoltók versenyeztek Felsőcsatáron

Három önkéntes tűzoltócsapat versenyzett a hétvégén, hogy megtudják, melyikük a leggyorsabb kismotorfecskendő-szerelésben.

Budai Dávid

Augusztus 13-án, szombaton immár negyedik alkalommal rendezték meg a Pinkamenti Önkéntes Tűzoltóversenyt. A már-már hagyományosnak mondható vándorverseny házigazdája és egyúttal szervezője az idén a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Egyesület volt. Ezúttal három csapat képviseltette magát: Vaskeresztes, Torony és Felsőcsatár önkéntes tűzoltói szálltak versenybe egymással. A csapatok kismotorfecskendő-szerelésben mérték össze, melyikük a leggyorsabb. Végül szigorú versenybírák összesítették az eredményeket, és kiderült, ki viheti haza a vándorserleget. Torony önkéntesei állhattak fel a dobogó harmadik fokára, második helyezettként végeztek a házigazda felsőcsatári tűzoltók,   Vaskeresztes Önkéntes Tűzoltó Egyesületének csapata szerezte meg a győzelmet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!