Szavazás

2022.12.03. 12:18

Dél-amerikai remények - Mutatjuk, hogy olvasóink szerint melyik nemzet válogatottja lesz a világbajnok

vaol.hu

Forrás: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh

A katari világbajnokság csoportkörének küzdelmei a végéhez értek. A labdarúgásban igaz az a mondás, hogy bármi megtörténhet, ami ezen a világversenyen is tanúbizonyságot nyert, hiszen meglepetésekből sem volt hiány. Még a torna első mérkőzése előtt indítottunk egy szavazást, arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint melyik nemzet válogatottja emelheti majd magasba a világbajnoki címért járó trófeát Katarban. 

A legnagyobb blamát talán a németek szolgáltatták, ugyanis a Nationalelf óriási meglepetésre már a csoportkörben búcsúzott, így a válaszadók 6%-a egészen biztosan tévedett, ugyanis ennyien gondolták úgy, hogy Thomas Müllerék lesznek majd a végső győztesek. A többi általunk megadott válogatott még versenyben van. A legtöbben dél-amerikai sikerben bíznak, 34% a brazilokra, míg 16% az argentinokra voksolt. 10% gondolta úgy, hogy bizony címvédés lesz, vagyis a franciák lesznek a befutók, de ugyanennyien tippelték a spanyolok végső győzelmét is. 7% bízik Cristiano Ronaldo zsenialitásában, hogy Katarban is sikerre vezeti a portugálokat. 6% Anglia válogatottját favorizálja, és 11% gondolkodott úgy, hogy bizony meglepetés lesz: nem a felsorolt csapatok közül kerül ki a világbajnok. 

Melyik csapat nyeri a 2022-es katari világbajnokságot?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!