Foci

2007.07.23. 02:29

Hét gól a Rohonci úton

Szombathely - Változatos, gólgazdag edzőmérkőzést játszott egymással az NB I-es ETO és az NB II-es labdarúgó-bajnokság őszi rajtjára készülő Haladás. Végül a győriek 4:3-ra nyertek.

Tóth Gábor

- Gyermeteg, elkerülhető gólokat kaptunk - értékelt Csertői Aurél. - Bosszantanak a hibák, de voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai is, amikor jól játszottunk, uraltuk a mérkőzést. Sajnos a végére kicsit elfáradtunk, sokat kivett belőlünk, hogy ledolgozzuk a korán összeszedett kétgólos hátrányunkat. Az ETO jó csapat, nem szégyen a vereség. Hasznos volt az edzőmeccs.Szombathelyi Haladás- Győri ETO 3:4 (3:2). - Szombathely, 1000 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Rácz P.

Haladás: Sipos G. - Schimmer (Subicz), Guzmics, Balassa, Fta - Nagy G., Kaj, Vörös, Sipos N. - Andorka (Mihalecz), Pölöskei (Hujber). Edző: Csertői Aurél.

Győr: Sztevanovics - Nikolov (Kiss Zs.), Stark, Supics (Kovács Z.), Völgyi (Gyurák) - Pákolicz (Dudás), Bank (Jkl), Böőr (Müller), Józsi (Csermelyi) - Brnovics (Tokody), Bajzát (Bogdanovics). Edző: Egervári Sándor.

Gólszerzők: Andorka (30., 34.), Nagy G. (40.), illetve Bajzát (11., 19.), Bogdanovics (70.), Csermelyi (71.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!