Foci

2007.08.17. 02:27

Döntetlen az arab ellenféllel

Szombathely (tg) - Edzőmérkőzésen játszott tegnap a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a dubai Baniyas Sport Club együttesével. A gyenge színvonalú találkozó döntetlennel zárult.

Tóth Gábor

A zöld-fehérek vezetőedzője, Csertői Aurél az edzőmeccsen azoknak a játékosoknak adott lehetőséget, akik a bajnoki találkozókon vélhetően kevesebb időt töltenek a következő hetekben a pályán, illetve a sérülésből, betegségől éppen kilábalt focisták húztak mezt. A hazaiak így a Rózsa (Gőcze) - Baráth, Subicz, Kovács, Finta - Csutak (Imre), Kaj (Salamon), Hegyi (Sipos N.) - Burkus, Mihalecz, Pölöskei összeállításban vették fel a harcot az Egyesült Arab Emírségek első osztályában vitézkedő ellenfelükkel. A gyenge színvonalú, laza tempójú találkozón a 17. percben a vendégek egy szabadrúgásól szereztek vezetést - a sorfal talán rosszul volt felállítva. A Haladás játékába sok hiba csúszott, rengeteg volt az eladott labda. Ennek ellenére kialakult néhány ígéretes helyzet az arab kapu előtt, ám a legjobb lehetőségeket is elpuskázták a hazaiak. Csertői edző a félidőben cserélt, de a második játékrészben sem javult fel igazán a Haladás teljesítménye. A végén azonban egyenlítettek a hazaiak: a 89. percben Finta húzott el a bal szélen, beadásából pedig a középen érkező Mihalecz talált a kapuba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!