Foci

2007.09.29. 02:28

Répcelakon lép pályára a Csorna

Körkép (pa) - A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjában holnap szomszédvári rangadót rendeznek: a Répcelak a Csornát fogadja.

Vas Népe

Csesztreg-Sab Vép-Domino Trans (szombat, 15.30). - Szép István: - Kemény ellenféllel találkozunk, amelynek ráadásul keskeny, szűk pályája van. Szerencsére beindult a szekerünk, remélem, hogy a lendületünk Csesztregen is kitart. Ennek ellenére a pontszerzés már bravúr lenne. Összeállítás: Szép - Joó (Körhöcz), Habda, Horváth D., Mecsei - Takács M., Versegi, Balikó, Kövér - Illés, Borsi.

Celldömölk-Sopron FC II. (szombat, 15.30). - Balhási István: - Nagyon készülnek a fiúk a mérkőzésre, csak a győzelem az elfogadható a vártnál gyengébben szereplő soproniak ellen. Kis Attila keresztszalagja beszakadt, így vélhetően befejeződött számára az őszi szezon. Összeállítás: Tóth A. - Szalai, Győrvári, Kazári, Györkös - Szilágyi, Babics, Szele, Kocsis - Szalay, Vánkos.

Répcelak-Csorna (vasárnap, 15.30). - Varga József: - Jót tett a játékosok hangulatának a hévízi pontszerzés, bár korábban sem volt okunk pánikra. Eddig ugyanis a Márkó kivételével csupa élcsapattal mérkőztünk. A Csorna ellen a hévízihez hasonló, bátor támadójátékot várok a fiúktól, kulcsfontosságú lesz az eddig minden mérkőzésen eredményes kapuvári gólzsák, Hollósi semlegesítése. Összeállítás: Dold - Varga T., Szabó R., Szabó A., Szandi - Pezenhófer, Németh Sz., Varga G., Németh G. (Pockmecz) - Legáth, Tamási.

Tapolca-Lami-Véd Bük (vasárnap, 15.30). - Szekér István: - Szinte minden meccsünkön kidolgoztunk öt-hat ziccert, míg ellenfeleinknek csupán egy-két helyzetük akadt. Amennyiben lehetőségeinket gólokra váltjuk, mienk lesz a három pont Tapolcán. A kisebb sérüléssel bajlódó Manganelli Attila és Vajda László játékára van remény, és újra harcképes Pupp Richárd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!