Foci

2008.10.18. 02:29

Kispesten a Haladás

<b>Szombathely</b> (pa) - A labdarúgó NB I. 11. fordulójában ma 15 órai kezdettel a Sport2 kamerái előtt a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvéd ellen lép pályára a Bozsik Stadionban.

Pum András

A kispestiek várakozáson alul szerepelnek a bajnokságban, tíz meccsükön három-három győzelmet és döntetlent, valamint négy vereséget könyvelhettek el, 12 gólt rúgtak és 15-öt kaptak. Ez a teljesítmény csak a 11. helyre elegendő. Ráadásul hazai pályán sem valami fényes a mérlegük: a Diósgyőrt és a ZTE-t 3:1-re ugyan legyőzték, az Újpesttel 1:1-et játszottak, viszont a Vasastól (0:1) és a Fehérvártól (1:2) kikaptak. A Haladás ugyanakkor idegenben is egyre eredményesebben szerepel, viszont gondot okozhat, hogy Csertői Aurél ezúttal Keneseire és Kuttorra sem számíthat.

- Kiszámíthatatlan együttes vendégei leszünk, a Honvéd ugyanúgy képes jó játékkal, mint gyenge produkcióval előrukkolni - fogalmazott Csertői Aurél, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. - Abraham és Hercegfalvi személyében roppant gyors és veszélyes csatárokkal rendelkeznek, fontos tehát, hogy őket megfelelően semlegesítsük. Masszív, agresszív csapata van Pölöskei Gábor kollégámnak, így roppant nehéz összecsapásra számítok. Sajnos Kenesei lovaglóizom-, Kuttor vádlihúzódás miatt nem játszhat, és változatlanul sérült Rajos, Kaj, Bonifert és Simon Ádám is. Nem vagyunk tehát könnyű helyzetben, azt mondom, hogy a győzelem nagy bravúrnak számítana. Pont nélkül azonban semmiképpen sem szeretnénk hazatérni a fővárosból. Nekem a Bozsik Stadionban lép életbe a három meccsre szóló eltiltásom, ez viszont cseppet sem okoz gondot, hiszen a játékosok pontosan tudják, hogy mi a feladatuk. Ráadásul a szünetben bemehetek az öltözőbe, és persze a lelátóról is adhatok utasításokat. Összeállítás: Rózsa - Csontos, Guzmics, Balassa, Tóth P. - Kovács Zs., Molnár, Vörös - Simon A., Oross, Sipos. A mérkőzésről a haladas.vasnepe.hu oldalon on-line tudósítást olvashatnak

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!