Foci

2009.05.06. 02:26

A Viktória az MTK-t fogadja a labdarúgó MK elődöntőjében

Budapest - A női labdarúgó MK elődöntőjében megismétlődik a tavalyi finálé, az MTK ma 16.30-kor a Viktória FC Szombathelyt fogadja.

Vastag Nándor

A női Magyar Kupa tavalyi, ajkai fináléjában a Viktória 3:2-re nyert az MTK ellen, és megszerezte története első MK-aranyát. Most egy körrel korábban, az elődöntőben találkoznak a felek, ráadásul a mai és jövő heti visszavágó között egy bajnokit is játszanak. A két gárda idén már egyszer összecsapott, a tavaszi szezon kezdetén az MTK hazai pályán 2:1-re győzött.

- Előrehozott döntő lesz ez a párharc, de jobban örültünk volna, ha csak a fináléban találkozunk - fogalmazott Markó Edina, a Viktória trénere. - Ezen a meccsen lesz a legkevesebb izgulnivalónk, a másik kettő nagyobb téttel bír, de már most is szeretnénk jó eredményt elérni, hogy kedvezőbb helyzetből várjuk a visszavágót. Papp Dóra érettségi, Tóth Enikő eltiltás miatt hagyja ki a mérkőzést. A kezdőcsapat: Szvorda - Kovács E., Horváth N., Tálosi, Marsai - Megyeri, Rácz, Várkonyi (Borbély) - Szarvas, Szuh, Tóth G.

A másik mai elődöntőben: PMFC (NB II.)-Győri Dózsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!