Foci

2009.05.18. 02:26

Labdarúgó MEFOB-döntő a Rohonci úton

Szombathely - Kedden és szerdán a Rohonci úti stadionban rendezik a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság (MEFOB) labdarúgó országos négyes döntőjét.

Horányi Árpád

A négyes döntőben a Szombathelyi Egyetemi SE mellett az Eger, a Pécs és a Testnevelési Egyetem nagypályás férfi labdarúgócsapata küzd az elsőségért. Kedden 15 órás kezdéssel rendezik az első elődöntőt, 17 órakor a másodikat. A sorsolás még nem készült el, de az biztos, hogy a SZoESE gárdája 17 órakor lép pályára. Szerdán a két vesztes 11 órakor játszik a bronzéremért, 13 órakor rendezik a finálét. A SZoESE tavaly MEFOB-bajnok lett, címvédőként, házigazdaként idén is az elsőségre tör. A szombathelyiek erős csapattal készülnek a négyes döntőre, több Haladás-játékost is felvonultatnak, így például Schimmert, Guzmicsot, Lengyelt, Andorkát, Sipos Norbertet. De a zöld-fehér szurkolók előtt Imre, Dallos és Sipos Gábor neve is jól cseng. A gárda edzője, Sákovics Péter szerint az Eger lesz a SZoESE legfőbb riválisa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!