Foci

2009.07.10. 02:28

A Haladás két ügyvezetője boldog és elégedett

Szombathely - A Haladás két ügyvezetője, Dobány Lajos és Illés Béla itthon izgulta végig a visszavágót - utána elégedetten nyilatkoztak.

Balla Emőke

- Nagyon nagy dolognak tartom, hogy sikeresen megvívtuk ezt a párharcot - mondta Illés Béla, a klub szakmai ügyvezetője. - A nemzetközi kupában ma már nincsenek könnyű ellenfelek, minden rivális ellen meg kell szenvedni a sikerért. Ráadásul a körülmények és a feltételek sem voltak ideálisak. Gondolok itt a hosszú repülőútra, az időeltolódásra, illetve arra, hogy ellenfelünknél tart a bajnokság, és játékban vannak, míg mi alig két hete kezdtük a felkészülést.

De a legfontosabb, a célt, a továbbjutást teljesítették a játékosok. A svéd labdarúgás viszont teljesen más kategória, erősebb csapatok alkotják ott a bajnokságot, mint a kazahot, és jobb játékerőt is képvisel. Biztosan nehezebb dolgunk lesz, de képesnek érzem a gárdát, hogy szoros meccseket játsszon az Elfsborggal. Mint láttuk, pár éve a Debrecen is alaposan megnehezítette a dolgukat.Ez a mentális tartás Csertői Aurélnak, illetve az ő fanatizmusának köszönhető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!