Foci

2009.09.29. 02:29

Csalódást okozott az U20-as válogatott

Alexandria - Az U20-as egyiptomi labdarúgó világbajnokságon sima vereséggel és nagyon rossz játékkal mutatkozott be a magyar válogatott.

Vas Népe

A Gulácsi - Simon Á. (Takács, 74.), Szekeres, Debreceni, Présinger - Dudás (Varga, 45.), Korcsmár, Koman, Gosztonyi - Simon A. (Futács, 45.), Németh összeállításban játszó válogatott rendkívül rossz teljesítményt nyújtott, és hatalmas csalódást okozott első csoportmérkőzésén Honduras ellen. A játékosok hit és akarat nélkül úgy lődörögtek a pályán, mintha Egyiptomban látták volna egymást először. A kaput is csak egyszer - Présinger szabadrúgásából - találták el. Az ellenfél viszont lendületesen, pontosan és keményen játszott, így 1:0-s félidő után teljesen megérdemelten nyert 3:0-ra. A magyar csapatnak a folytatásban nagy javulásra lesz szüksége, ha versenyben akar maradni a továbbjutásért.

Rosszul futballoztunk, csak az első 15 perc játéka alapján volt esélyünk a győzelemre - nyilatkozta a mérkőzés után Egervári Sándor szövetségi edző. - Még előttünk áll két meccs, és azon leszünk, hogy álmainkat megvalósítsuk.

A másik mérkőzésen: Dél-Afrika-Egyesült Arab Emírségek 2:2.

Szerdán (18.45, m2) Dél-Afrika ellen lép pályára a magyar válogatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!