Foci

2009.09.05. 02:28

Két vasi NB III-as rangadó a 4. fordulóban

Körkép (pa) - A labdarúgó NB III. negyedik fordulójában vasárnap Sárváron a Répcelak vizitál, a másik vasi derbin a Celldömölk a Haladás II. vendége lesz.

Pum András

Körmend FC-Boldizsár Trans-Lipót (szombat, 17.00) - Molnár Károly: - Egyértelműen a bajnokaspiráns az esélyes, de szeretnénk becsülettel helytállni, és nehézségeink ellenére meglepetést okozni. Orsós, Simon, Réczeg sérült, Kovács Szabolcs beteg, Bíró Vasvárra igazolt, Horváth Róbertet pedig már jó ideje nem láttam. Összeállítás még nincs.

Szombathelyi Haladás II.-Celldömölki VSE (vasárnap, 17.00, jó idő esetén Rohonci út, rossz idő esetén Illés Akadémia, műfű). - Koman Vladimir (Haladás): - Egyelőre nem tudom, hogy kiket kapok meg az első csapattól, de a tervek szerint legalább hat játékos is nálunk játszhat vasárnap. Egyértelműen a győzelem a célunk. Irhásra számítottam volna, de ő beteg, míg Devecseri sérült. Összeállítást még nem tudok mondani. - Csákvári Zsolt (Celldömölk): - Egy várhatóan roppant nehéz meccsen szeretnénk jó eredményt elérni, pontra, pontokra számítok. Sebestyén Roland hárommeccses eltiltását tölti, Velencei sérült. Összeállítás: Tóth J. - Kovács K., Borsos, Győrvári, Györkös - Baranyai, Babics, Süle, Kocsis - Németh J., Gaál.

Sárvár-Répcelak (vasárnap, 17.00). - Németh József (Sárvár): - Az elmúlt három meccsen láttam biztató jeleket a játékban, remélem, ezek az erényeink a továbbiakban is megmaradnak. A helyzetkihasználáson viszont javítanunk kell, csak így lehet esélyünk a Répcelak ellen. Összeállítás: Szakos - Horváth L., Varga J., Keveházi (Balassa), Szabó I. - Szigeti, Vajda, Vadász, Máté, Borsi - Szalai. - Tóth Zsolt (Répcelak): - Nehéz, fontos meccs előtt állunk, szeretnénk leg-alább egy ponttal hazatérni, de a győzelmünket is elképzelhetőnek tartom. Összeállítás: Heinrich - Ulrich, Kiss Z., Varga G., Szandi - Takács P., Baranyai, Csordás, Bödecs - Tamási, Takács Sz. A Soproni VSE-Bük meccset tegnap este, lapzártánk után rendezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!