Foci

2009.10.26. 10:52

Keresd a nőt: a feleségén áll vagy bukik Matthaus szerződése

A magyar válogatott egykori szövetségi kapitányának esetleges argentínai szerződése feleségen, a 21 éves Liliánán múlik.

MTI

A hétszeres bajnokcsapat  Racing Clun - amely 1966 óta csak egy trófeát nyert - jelenleg sereghajtó az őszi pontvadászatban
10 meccsen szerzett 5 pontjával. Rodolfo Molina klubelnök szombaton jelentette be, hogy a 48 éves német szakemberé a kispad, aki viszont cáfolta az értesülést:
 - A szerződés 80 százalékban kész, de még dolgozunk rajta. Először beszélnem kell a feleségemmel - jelezte Matthaus.
 A 21 éves Liliana állítólag csak akkor adja áldását a költözésre, ha Dél-Amerikában is folytatni tudja modellkarrierjét.
 
A játékosként világbajnok Matthaus 2004 februárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szakvezetője, majd a brazil Atletico Paranaenséhez szerződött. A következő állomás - 2006 és 2007 között - az osztrák Red Bull Salzburg volt, amellyel bajnokságot nyert. Legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál tevékenykedett. Idén júniusban hírbe hozták az FC Fehérvárral, de a felek nem jutottak egyezségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!