Foci

2009.10.12. 02:29

Könnyed Viktória-siker az újonc ellen

A Viktória FC Szombathely női labdarúgócsapata könnyed győzelmet aratott az NB I-ben újonc Taksony ellen.

zaol.hu

Viktória: Szvorda - Kovács (Szarvas, 57.), TÁLOSI, Tóth E., Marsai - TÓTH A., Megyeri, Rácz (Tischler, 71.) - Papp D., Szuh, TÓTH G. (Rába, 62.). Edző: Markó Edina.

Taksony: Kovács - Borhi, Fodor, Szabó, Pincze - Megyes, Kakuszi, Balló (Barna, 45.), Molnár (Bozsik, 45.) - SEBESTYÉN, Halászi. Edző: Dombó János.

Gólszerző: Papp D. a 30., Tóth G. a 40., Rácz (11-esből) az 56., Szuh a 89. percben.

Sárga lap: Marsai az 59., illetve Pincze az 56. percben.

30. perc: Tóth Gabriella bal oldali beadása után Kovács kezéből kiperdült a labda, amit a hosszú saroknál érkező Papp Dóra az ötösről a hálóba emelt (1:0).

40. perc: A védők közül kilépő Tóth Gabriella kicselez-te a kapujából kifutó Kovácsot, és közelről a hálóba helyezett (2:0).

57. perc: Papp Dórát a 16-oson belül buktatta Pincze. A büntetőt Rácz a bal alsó sarokba rúgra (3:0).

89. perc: A védők közül kilépő Megyeri a kifutó kapus mellett középre adta a labdát, amit Szuh közelről a hálóba passzolt (4:0).

A Viktória kissé álmosan kezdett, így bátor támadásokkal nyitott a Taksony, igaz, játékosai csak pár gyengécske lövésig jutottak. Az első félidő közepétől aztán egyre nagyobb fölénybe kerültek a szombathelyiek, és végül könnyedén nyerték meg a mérkőzést.

Markó Edina: - A szerdai BL-meccs fáradtsága látszott a lányokon, de a lényeg, hogy magabiztosan győztünk.

További eredmény: Pécsi MFC-FTC 1:0, MTK-Győri Dózsa 4:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!