Foci

2009.10.28. 03:29

Magyar Kupa: A ZTE kétgólos előnnyel várja a Haladást

A labdarúgó Magyar Kupa 5. fordulójának visszavágóján a Haladás ma a ZTE vendégeként lép pályára (18.00). A zalaiak 2:0-s előnnyel várják a meccset.

Tóth Gábor

- Az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan elterveztük, most már a ZTE a párharc esélyese - fogalmazott Róth Antal, a Haladás trénere. - Ugyanakkor a továbbjutásról nem mondtunk le. Nekiesünk a zalaiaknak, megpróbálunk már a mérkőzés elején gólt rúgni. Ha korán betalálnánk, akkor ismét nyílt lenne a párharc. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a Haladás- ZTE találkozó nem egy sima mérkőzés, hanem presztízscsata a javából - ennek megfelelően fogunk harcolni. Rajos a combját, Lattenstein a sípcsontját és a szárkapoccsontját fájlalja.

Rajtuk kívül még az U19-es válogatottnál tartózkodó Skribára és Ráczra sem számíthatok. A várható kezdőcsapat: Szép - Csontos, Guzmics, Lengyel, Devecseri - Simon A., Simon Á., Iszlai, Nagy G. - Maikel, Carr. A kupameccsre magunkkal visszük az NB III-as csapatban hétről hétre remeklő Gyurján Bencét is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!