Foci

2009.10.08. 02:29

Vb: nyolc között az U20-as válogatott

A magyar válogatott bejutott a legjobb nyolc közé a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán, miután a nyolcaddöntőben büntetőkkel legyőzte a cseh csapatot.

zaol.hu

Egervári Sándor szövetségi edző a Gulácsi - Dudás (Balajti, 96.), Szekeres, Szabó J., Présinger - Gosztonyi, Kiss M., Simon Á. (Zámbó, 60.), Koman - Németh K., Futács (Simon A., 60.) összeállításban küldte pályára a korosztályos magyar válogatottat. A magyarok Kiss Máté bombagóljával (15.) szereztek vezetést, ám az ellenfél gyorsan (26.) egyenlített. A második félidőben nem esett újabb gól, a hosszabbításban pedig azonnal vezetést szereztek a csehek (92.), ám Koman szabadrúgásból (99.) egyenlített. A büntetők során Gulácsi három alkalommal is védett - mi, Szabó és Németh révén kétszer hibáztunk -, a mindent eldöntő 11-est pedig Balajti értékesítette (4:3). A mieink pénteken a spanyolokat verő (3:1) olaszokkal találkoznak a negyeddöntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!