Foci

2009.11.16. 03:28

A női válogatott megőrizte veretlenségét

A magyar női labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn 1:1-es döntetlent játszott Ukrajnával, és tovább őrzi veretlenségét.

Vastag Nándor

A Szőcs - Gáspár, Demeter, Tálosi, Krenács - Tóth A., Smuczer (Méry, 67.) - Jakabfi, Rácz, Zágor (Tóth G. 55.) - Pádár (Jakab R., 81.) összeállításban játszó magyar válogatott jól kezdte a meccset: a 16. percben Pádár passzával Jakabfi lépett ki a védők közül, és 12 méterről a jobb alsó sarokba gurított. Az ukránok a 63. percben egyenlítettek, Chorna 15 méterről lőtt a hálóba. A hátralévő időben nem változott az eredmény, ami összességében igazságosnak mondható.

A magyar csapat eddig remekül teljesít, a vb-selejtező sorozat felénél őrzi veretlenségét: az ukránok mellett 1:1-es döntetlent játszottunk a románokkal is, a lengyeleket 4:2-re, a bosnyákokat pedig 2:0-ra győztük le. A válogatott 2010. március 27-én vívja következő mérkőzését Ukrajnában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!