Foci

2009.12.29. 03:28

A tapolcai teremfocin nem talált legyőzőre a KLSE-Rum gárdája

Tornagyőzelemmel kezdte a teremfocis szezont a KLSE-Rum Takarék öregfiúk gárdája.

Gergácz Zoltán

Tapolcán rendezték a nyugati régió első rangos öregfiúk teremlabdarúgó-tornáját. A meghívott nyolc gárda körmérkőzéses formában döntött a kupa sorsáról. A vasi színeket a KLSE-Rum Takarék együttese képviselte. Legkeményebb ellenfelük a házigazda Bauxitbányász és a Csóka-Szabó II. párost is soraiban tudó Zalaegerszeg volt. Előbbi ellen 0:2-ről bravúros hajrával hozták a döntetlent (2:2), míg a zalaiakat fordulatos mérkőzésen verték 6:4-re. A többi öt mérkőzést egyaránt megnyerték, így ve-retlenül lettek tornagyőztesek a Tapolca és a ZTE előtt. A különdíjak közül is egy Vasba került. A torna legjobb játé-kosának Mihók Csabát választották.

A másik két különdíjért is versenyben voltak. Varga Nándor egy találattal maradt le a mesterlövészek versenyében, míg Horváth Zsolt kapta a legkevesebb gólt. A győztes csapat tagjai: Horváth Zsolt, Iszak Gábor, Jáger László, Lakner Péter, Linka Antal, Kovács András, Mihók Csaba, Palotai Zoltán csapatvezető, Somlai Ernő, Steiner Zsolt, Varga Nándor.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!