Foci

2009.12.05. 07:08

Lábadoznak a műtött focisták

Kihasználva a téli szünetet, a Haladás két labdarúgóját is megműtötték a napokban. Rajos Gábor és Kovács István feküdt kés alá, Oross Márton viszont megúszta a beavatkozást.

Tóth Gábor

- Rajos Gábor hétfőn esett át garatmandula-műtéten Szombathelyen - tudtuk meg dr. Tarabó Zoltántól, a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának orvosától. - Ez egy rutinműtét, Gabi már otthon lábadozik, erősödik. Hosszabb pihenőre nincs szüksége, januárban, a tavaszi felkészülés kezdetére már százszázalékos állapotban lesz. Gabinak egyébként sok gondja volt a mandulájával, rendre begyulladt neki, több mérkőzést is kihagyott emiatt. Kovács Istvánt szerdán Nagykanizsán műtötték lágyéksérvvel. A beavatkozás jól sikerült. A fiatal focistára legalább négy hét pihenő vár, csak utána csatlakozhat a társaihoz. Oross Márton viszont megúszta a műtétet. Marci az egész szezonban különféle problémákkal bajlódott: fájt a bokája, combizomhúzódása volt, továbbá őt is lágyéksérv gyanújával figyelték. Ám amint kilábalt a bokasérüléséből és kipihente a húzódását, megszűntek a lágyéksérvre utaló fájdalmai is. A legutóbbi speciális vizsgálat pedig már azt mutatta ki, hogy nincsen szükség a lágyéksérvműtétre. Még kell egy kis pihenő neki, de tökéletes állapotban térhet vissza. A két térdszalagszakadással műtött focistánk, Kovács Zsolt és Kenesei Krisztián a megfelelő ütemben gyógyul, ám azt nehéz megjósolni, hogy ők mikor léphetnek pályára - zárta szavait dr. Tarabó Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!