Foci

2010.04.03. 02:28

Focishow öregfiúkkal - A nagypályás tornán a Színészválogatott is pályára lép

Zsinórban negyedik alkalommal vendégeskedik megyénkben a Nemcsák Károly vezette Színészválogatott, ezúttal nagypályás torna keretében.

Gergácz Zoltán

Igazi csemegében lesz részük azoknak a focibarátoknak, akik ma kilátogatnak a jáki sportpályára. Három öregfiúk gárda, valamint a Színészválogatott méri össze tudását körmérkőzéses formában. Palotai Zoltán szervezőkészségét dicséri, hogy a Nemcsák Károly vezette Színészválogatott három VIP-es teremtornán már indult a megyeszékhelyen. Most az első nagypályás megmérettetés következik Szemes István polgármester sportszeretetének köszönhetően, ezúttal Jákon. A rendezvényt 10 órakor a Ják-Vas Népe összecsapás nyitja, majd 10.40-től a Szponzorok-Színészválogatott találkozót rendezik meg. A színészek csapatában várhatóan - a teljesség igénye nélkül - Nemcsák Károly, Varga Miklós, Besenczi Árpád, Kiss Zoltán, Arany Tamás, Lippai László, Tűzkő Sándor, Egressy Zoltán, Gyetván Csaba, Szendrei József, Tatár István, Straub Dezső és Rudolf Péter is pályára lép. A harmadik félidő is tartalmasnak ígérkezik, amelyet a mintegy 500 férőhelyes és most épült fedett közösségi pavilonban tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!