Foci

2012.01.24. 03:29

A Slovan Bratislavával játszott a Viktória FC

A Viktória-Trend Optika FC női labdarúgócsapata idei első felkészülési mérkőzésén 3-1-re kikapott a szlovák bajnok Slovan Bratislavától.

Vastag Nándor

A vasárnap este villanyfénynél játszott találkozóra gyakorlatilag egy kinti edzéssel utazott el a Viktória, ráadásul több meghatározó játékosa hiányzott. Papp Eszter egyetemi vizsgái, Tálosi Szabina, Nagy Dóra és Krenács Lilla sérülés, Pulai Lilla és Rácz Zsófia betegség miatt nem állhatott az edző, Iszak Gábor rendelkezésére. A Horváth B. - Tischler (Gyöngyösi, 30.), Tóth A., Tóth E., Szórádi - Soós, Jakab, Megyeri - Horváth L., Nagy H., Sipos (Tóth K., 75.) összeállításban játszó szombathelyiek azonban igyekeztek felvenni a ritmust a gyors, pörgős focit játszó Slovannal. A hazaiak a 3. percben 11-esből szereztek vezetést, de a fordulás után Horváth Lilla egalizált. A házigazda kapushiba után került ismét előnybe, majd a 68. percben a szlovák bajnok beállította a 3-1-es vég-eredményt. A célt elérte a mérkőzés, a felforgatott kezdővel meccselő Viktória jól helyt-állt, de a játékán még gyorsítani kell. Az új szerzemények, így Horváth Lilla, Szórádi Nikolett, Nagy Hedvig, Jakab Réka megfelelően teljesített. A vasi együttes vasárnap 14 órától Bécsben, az újonc, de az osztrák ligát holtversenyben vezető Spatzernnel vív felkészülési mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!