Foci

2012.01.31. 03:27

Viktória vereség a Spatzerntől

A Viktória-Trend Optika FC női labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4-0-s vereséget szenvedett az osztrák bajnokságban második Spatzerntől.

Vastag Nándor

A Papp E. (Horváth B.) - Szórádi, Tóth A., Megyeri, Tóth E. - Jakab, Rácz, Nagy D. (Soós) - Horváth L. (Nagy B.), Nagy H. (Gyöngyösi), Sipos (Tóth K.) összeállításban szereplő szombathelyiek a szlovák bajnok Slovan Bratislava - melynél 3-1-re kaptak ki - után újabb nehéz riválissal játszottak.

Az osztrák bajnokságot holtversenyben vezető, veretlen és légiósokkal megerősített újonc Spatzern az első félidőben nem igazolta jó hírét. Kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán, bár a 35. percben egy kiugratást követően vezetést szerzett a vendéglátó.

A szünet után erőteljesebb, gyorsabb focira váltottak az osztrákok, míg a vasiak nem tudták felvenni a ritmust. A különbség gólokban is megmutatkozott, 4-0-ra nyert a Spatzern. Iszak Gábor edző több poszton is kísérletezett, nagy terhelést is kaptak a lányok, de a frissebb fizikai állapot mellett az elszántság és az akarat is a hazaiak javára döntött. Mindenesetre jókor jött a figyelmeztetés; kiderült, min kell változtatni a felkészülésből hátralévő időben. A Viktória szombaton 16 órától az NB II-es Veszprém otthonában játszik felkészülési mérkőzést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!