Foci

2012.06.09. 14:41

EB nyitónap: Így őrjöngtek a drukkerek (videó)

A labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzései után elszabadultak az indulatok; a szurkolók egymásnak estek.

LiveInfo

Az ukránokkal társházigazda lengyel válogatott pénteken 1-1-es döntetlent játszott a görög csapattal a labdarúgó Európa-bajnokság varsói nyitómérkőzésén. Mindkét csapat szurkolói csalódottak voltak az eredmény miatt. A lengyel rajongók szerint ez az eredmény ugyan nem tragédia, de ezért lehetett volna jobb is. A görögök a kihagyott büntető miatt bosszankodtak.

Oroszország esélyt sem adott Csehországnak az Európa-bajnokság péntek esti meccsén, 4-1 re verték a cseh válogatottat. Az orosz rajongók eufórikus hangulatban ünnepelték a győzelmet. Az orosz–cseh meccs alatt a lembergi szurkolói zónában verekedés tört ki. Az ott tartózkodó orosz és ukrán drukkerek szólalkoztak össze. Az ukránok hangosan buzdították a cseheket, ezt vették zokon az arra járó oroszok, ám a mérkőzés lefújását követő néhány pofon után a biztonságiak és a rendőrök rendet tettek a mintegy húsz szurkoló között.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!