Foci

2012.11.11. 19:14

NB III: döntetlen a rangadón

Körmend, Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjának utolsó őszi, 13. fordulójában nem bírt egymással a megyei derbin a Körmend és a Répcelak, de egy pontot szerzett a Sárvár is.

Tóth Gábor

Sárvár FC_Dorogi FC 2-2 (1-1). 
Sárvár, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Varga P.
Sárvár: Szakos - Fülöp (Tóbiás), Varga, SIPOS, CSERNÁK  MÁTHÉ (Fehér M.), Nagy D., Horváth A., Csákvári - Kocsis, Szalai (Sinka). Edző: Németh József.

Egy öngól segítségével korán előnybe kerültek a vendégek, de a hazaiak még a szünet előtt egyenlítettek. Fordulás után jó iramú, küzdelmes mérkőzést láthattak a drukkerek, mindkét csapat a győzelemért harcolt, végül megosztoztak a pontokon. - Gólszerzők: Sipos (37.), Mészáros (68., öngól), ill. Varga (11., öngól), Mészáros (67.).

Németh József: - Rúgtunk három gólt, mégis meg kellett elégednünk az egy ponttal.


Körmendi FC_Répcelaki SE 2-2 (0-1). 
Körmend, 150 néző, vezette: Molnár A.
Körmend: Hajgató - Nagy, CSENTERICS, Varga, Takács M. (Horváth Á.) - SIPOS, BALIKÓ, MAKAI, Szalai  - NÉMETH, Niksz. Edző: ifj. Molnár Károly.
Répcelak: Horváth G. - Tamási, Koncz, Balassa, Orbán - Nyírő, BALIKÓ, Ivancsics, Dulicz (Tóth Zs.) - DANCSECS (Szántó), Molnár (Kander). Játékos-edző: Balassa Péter.
 
Nem találtak egymáson fogást a csaptok. Ezt megunva egy szabályos szerelés után 11-est ítélt a vendégek javára a játékvezető. Majd hamarosan létszámhátrányba is került a hazai gárda. Ezt kihasználva a második játékrész elején már 2-0-ra vezetett a Répcelak. Ám a több mint egy félidőt emberhátrányban futballozó, nagyot küzdő Körmend egyenlített.  Gólszerzők: Niksz 2 (58., 85.), ill. Dancsecs 2 (36., 52., az elsőt 11.esből).  Kiállítva: Varga (43., Körmend).

Molnár Károly: - Csapatom jelesre vizsgázott küzdenitudásból. Győzni szerettünk volna, de tíz  emberrel 14 ellen ez sem rossz eredmény.

Balassa Péter: - Olyanok vagyunk, mint a dedós gyerek legózás közben. Amit nagy nehezen felépítünk, azt egy mozdulattal leromboljuk. A 16 éves Dulicz György először volt kezdő, gratulálok neki!


Sárvárról Csempesz Gábor, Körmendről Szabó Tibor és Balassa Péter tudósított.
 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!