Foci

2013.08.30. 16:47

Vasárnapi mérkőzések az NB III-ban

A 3. fordulóval folytatódik az NB III-as labdarúgó-bajnokság.

Vas Népe

Vasárnap a Haladás II. hazai pályán, a nyeretlen Körmend idegenben meccsel.

Szombathelyi Haladás II.–Nagyatádi FC (vasárnap, 17.30, Rohonci út). – Tóth László: – A múlt heti fiaskó után javítani akarunk, nyerni szeretnénk. Erős kerettel lépünk pályára, hiszen az U18-as válogatottban szereplő játékosok visszatértek. Nem ismerjük az ellenfelet, de játsszon bármilyen stílusban, számunkra csak a három pont az elfogadható. Kaiser és Bölcsföldi sérült. Összeállítás: Dombó – Angyal, Jagodics B., Zsirai, Milkó – Jancsó, Halmai, Dedics, Grabant B. – Meggyes, Rácz. A keretünk még kiegészülhet az első csapatból visszatérőkkel.

BKV Előre–Körmendi FC (vasárnap, 17.30). – Ifj Molnár Károly: – Csoportunk egyik bajnokaspiránsához utazunk, vagyis nem mi számítunk a mérkőzés esélyesének. De a futballban bármi megtörténhet – és annak az ellenkezője is. Hiányzónk nincs. Összeállítás: Sásdi – Csenterics, Vatga, Kósik, Takács M. – Kajtár, Bezdi Dániel, Makai, Németh – Szalai, Takács Á.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!