Foci

2013.10.06. 14:55

Most már nyerni kell a futsalcsapatnak

Az NB I-es futsalbajnokság 4. fordulójában hétfőn, 18.15-kor a Debrecent fogadja az első győzelmére készülő Swietelsky-HVSE.

Tóth Gábor

A Haladás katasztrofálisan, három vereséggel kezdte a szezont. Ráadásul már a Magyar Kupától is búcsúzott: rögtön az első meccsét elbukta. A vendég Debrecen eddig csak két bajnokit játszott, egy vereség, egy győzelem a mérlege.

– Nincs mese, számunkra már csak a győzelem az elfogadható eredmény – szögezte le Horváth Levente, a Swietelsky-Haladás VSE trénere. – De arra ügyelnünk kell, nehogy túlgörcsöljük a mérkőzést. Rutinos játékosaink vannak, tudniuk kell kezelni ezt a helyzetet. Minden csapat életében van hullámvölgy – sajnos mi rögtön a rajtnál beragadtunk. Sokkal jobbak vagyunk annál, mint amit a tabella sejtet. Nagyon kellene már egy győzelem. Nemcsak a pontok miatt, hanem azért is, hogy helyreálljon az önbizalmunk. A Debrecen fiatal, hajtós csapat, kiegészítve két kiváló, rutinos futsalossal, Berecz Zsolttal és Fekete Viktorral – őket kell kikapcsolnunk a játékból.

Parádés futsalra ne számítson senki tőlünk, de azt garantálom, hogy mindenki meg fog szakadni a pályán a győzelemért. Ha maximálisan odatesszük magunkat, ha koncentrálunk, akkor nem maradhat el a várva várt győzelem. Kottán sérült, mindenki más harcra kész.A klub vezetése úgy döntött, hogy az eddigi gyenge eredmények miatt a szurkolók ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A költségek a játékosokat terhelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!