Foci

2013.12.19. 15:43

Illés Akadémia-bronz

Bük – Az Illés Akadémia a harmadik helyen végzett az U12-es csapatok számára rendezett labdarúgó-teremtornán.

Vas Népe

A telt ház előtt, a Vasi Futball Akadémia által rendezett, rangos, 3. Savaria Post adventi nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó-tornán a tíz csapatot két csoportba sorsolták. Az „A" felségjelűbe a Büki Regionális UFK, a Sopron, a Budapest Honvéd, az Illés Akadémia és az Újpest, a „B"-be a Győri ETO, az FTC, a szlovák Slovan Bratislava, a Vasi Futball Akadémia és az Újpest került. Az A-csoportból az Budapest Honvéd és az Illés Akadémia, a „B"-ből a Győri ETO valamint az FTC jutott az elődöntőbe.

A vasiak a győriekkel mérkőztek a döntőbe kerülésért. Az akadémisták a mérkőzés elején elaludtak, így a hajrára kétgólos hátrányba kerültek, végül 3-2-re kikaptak. A másik ágon az FTC 2-1-re verte a Honvédot. A harmadik helyért az Illés Akadémia 3-3-as döntetlent játszott a Honvéddal, büntetőkkel a szombathelyiek nyertek – csak a hetedik sorozatban dőlt el a bronzérem sorsa.

A fináléban a Győri ETO 1-0-ra verte az FTC-t. A 9. helyét vívott összecsapáson a Bük 2-0-ra kikapott a Videotontól, a 7. helyért rendezett meccsen pedig a Vasi Futball Akadémia 4-1 arányban alulmaradt az Újpesttel szemben. A torna legjobb kapusa Hegyi Krisztián (Illés Akadémia), gólkirálya Szalai Szabolcs (Illés Akadémia) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!