Foci

2014.01.28. 15:55

Jól focizott a Hegyhátsál csapata

Körmend - A Hegyhátsál nyerte a 4. Körmend és Kistérsége Farsang Kupa kispályás labdarúgótornát.

Tóth Gábor

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Körmend és Kistérsége Önkormányzati Társulás, Szarvaskend önkormányzata, a Szarvaskendi SE, valamint a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola a 4. Körmend és Kistérsége Farsang Kupa kispályás labdarúgótornát. A rendészeti iskola tornacsarnokában a két nap alatt 16 csapat, több mint 200 játékos lépett pályára. Színvonalas, sportszerű mérkőzéseket láthatott a szépszámú nézősereg. A legjobb négy közé a Hegyhátsál, a Katafa, a Csepreg és a Maxmédia jutott. Az elődöntőben a Hegyhátsál 2-0-ra verte a Katafa Öregfiúkat, a másik ágon pedig a Maxmédia 1-0 arányban bizonyult jobbnak a Csepregnél. A Hegyhátsál a döntőben sem lassított, magabiztosan győzte le (3-0) a Maxmédiát. A bronzmeccsen a Csepreg és a Katafa nem bírt egymással, 1-1-es eredménnyel zárult a rendes játékidő, a büntetőket viszont a csepregiek rúgták jobban (2-1). Az alsóház fináléjában a Tuti Textil Körmend VSE 3-0-ra verte a Szőcét. A díjakat Bebes István Körmend, illetve dr. Major Katalin Szarvaskend polgármestere adta át.

A Körmend és Kistérsége Farsang Kupát a Hegyhátsál nyerte. Fotó: Tompáné Büki Beáta

Végeredmény: 1. Hegyhátsál, 2. Maxmédia (Körmend), 3. Csepreg, 4. Katafa Öregfiúk. Különdíjasok, gólkirály: Koczor Szilárd (Hegyhátsál, 4 gól). Legjobb kapus: Németh Gergő (Katafa Öregfiúk). Legjobb mezőnyjátékos: Esztergályos Zsolt (Maxmédia) A győztes csapat névsora: Esztergályos Csaba, Szabó Dávid, Pálmai Patrik, Gángó János, Földes Krisztián, Szabó Tibor, Osvald Milán, Károly Szilárd, Vörös István, Koczor Szilárd játékosok, Szabó Tibor, Csenterics János csapatvezetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!