Foci

2014.03.30. 15:54

Nagyot harcolt a Haladás fiatal futsalcsapata

Csömör – Idegenbeli döntetlennel folytatta az NB I-es futsalbajnokság alsóházi rájátszását a Swietelsky-Haladás VSE.

Rubeola FC Csömör–Swietelsky-Haladás VSE
3-3 (1-1).

– Csömör, 200 néző, NB I-es futsalbajnokság, alsóházi rájátszás, vezette: Baghy, Moldván (Takács).Csömör: VARSÁNYI - Nagy, Zoufal, Jenei, Horváth B. Csere: Tősér (kapus), Tvaruska, Schrancz, Tihanyi, Smeló, Vadászi, Horváth G. Edző: Balogh István.HVSE: NÉMETH K. – Schimmer, Horváth P., Vidák, GYURCSÁNYI. Csere: Kajáry (kapus), Bánfalvi, Hajmási, Kondor, Rácz, HALMOS. Edző: Pálmay Tamás.Gólszerzők: Tihanyi (10.), Jenei (30.), Schrancz (32.), ill. Gyurcsányi 2 (11., 38.), Halmos (40.).

A szombathelyiektől különböző okok miatt Czeglédi, Borsi, Bíró, Németh P. és Lugosi is hiányzott, így megfiatalított csapattal, négy U19-es játékost (Schimmer, Hajmási, Rácz, Kajári) is bevetve vették fel a harcot. Ettől függetlenül motivált, lendületes játékkal rukkolt elő a vendéggárda. Ám a kapu előtt határozatlannak bizonyult, így végig futnia kellett az eredmény után. A házigazda egy pontrúgásból és két kontrából a 32. percben már 3-1-re vezetett. Így az utolsó bő öt percben vészkapussal rohamozott a Haladás – és erőfeszítéseket siker koronázta. Gyurcsányi második góljával zárkózott, Halmos 8 másodperccel a lefújás előtt szerzett találatával pedig egyenlített a zöld-fehér gárda. Egy győzelem és egy vereség után értékes idegenbeli döntetlennel folytatta az alsóházi rájátszást a HVSE.

Pálmay Tamás: – Megfiatalított csapatom helytállt a meccsen, jár a dicséret a fiúknak. Mivel az utolsó pillanatban egyenlítettünk, ezért örülni kell, kellene az egy pontnak. Ám a játék képe alapján bőven nyerhettünk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!