Foci

2016.04.09. 18:18

Füstbomba, petárda, hanggránát a Sárvár meccsén (videóval frissítve)

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Sárvár ikszelt a vendég ETO-val. A mérkőzés a 65. percben a győri szurkolók miatt félbeszakadt, 50 perc szünet után folytatódott a játék.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Győri ETO 2-2 (2-1). - Sárvár, 500 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szalai L.

Sárvár: OSVALD - CSÁKVÁRI, SUBICZ, HORVÁTH A., PUPP, KOCSIS - LEMPEG, MANGANELLI, RAJOS - SIPOS (POTYI, 75.), KORONCZAI. Edző: Takács Gábor.

Gól: Sipos (17.), Pupp (39.), ill. Vankó (37.), Szabó (52.).

Kiállítva: Pongrácz (87., Győr).

A sok játékosát nélkülöző Sárvár stabil védekezésre, kontrákra rendezkedett be. A taktika bevált, Sipos ugrott ki egy ellentámadásnál, és higgadtan fejezte be az akciót. Szervezetten, gyorsan játszott a Sárvár, érezhetően meglepte ellenfelét. Ám az ETO egy szabadrúgásból egyenlített. Mégis előnnyel vonulhatott nagyszünetre a házigazda, ugyanis egy szöglet után Pupp fejjel volt eredményes. Fordulás után az ETO mindent egy lapra téve támadott, és sikerült is egyenlítenie. Sőt, 11-eshez jutott a vendég, ám Osvald bravúrral hárította a büntetőt. Eddig, a 65. percig bírták a győri szurkolók: füstbombák, petárdák, hanggránátok lepték el a pályát.

A játékvezető az öltözőbe parancsolta a csapatokat. Jó 50 perc szünet után folytatódott a meccs. Az ETO mindent elkövetett a győzelemért, a Sárvár hősiesen védekezett - Osvald pedig nagy formában végzett. A meccslabda viszont a hazaiaknál volt, Horvát A. ugrott ki egy kontra végén, ám kiállítást érően buktatták.

Takács Gábor: - Igazságos eredmény született. Mindkét csapat előtt le a kalappal, mert pszichés terror alatt futballoztak a játékosok - ilyen eseményeknek nem lenne szabad megtörténniük futballmeccsen. Igazi csapatmunkával harcoltuk ki a döntetlent, értékes egy pontot szereztünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!