Foci

2017.03.16. 16:02

Nemzetközi tornán vettek részt a HVSE utánpótláscsapatai

Dunaszerdahely - Három csapattal vett részt egy Dunaszerdahelyen rendezett nemzetközi labdarúgótornán a Haladás VSE.

Tóth Gábor

A zöld-fehér fiatalokat remek körülmények, minőségi pályák, képzett ellenfelek várták a szlovákiai magyar településen - így hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak a fiúk.

A HVSE U11-es csapata két győzelemmel, három vereséggel zárta az erőpróbát.

Eredmények: HVSE-DAC (szlovák) 3-0, HVSE-FC Budapest 0-2, HVSE-Zlín (cseh) 3-4, HVSE-Spartak Trnava (szlovák) 3-2, HVSE-Hodinín (cseh) 1-0.

Schmidt Gábor edző összességében elégedett volt tanítványai teljesítményével, hozzáállásával, sok helyzetet dolgozott ki csapata.

Tebeli György, az U9 edzője
Fotó: HVSE

A HVSE U10 négy vereséggel, egy győzelemmel tért haza.

Eredmények: HVSE-DAC (szlovák) 1-4, HVSE-Trencín (szlovák) 0-3, HVSE-Zlín (cseh) 2-4, HVSE-Spartak Trnava (szlovák) 1-6, HVSE-Hodonín (cseh) 3-2.

A csapat trénere, Tóth Péter kritikusan fogalmazott, nem volt elégedett a védekezéssel, a helyzetkihasználással, valamint sok párharcot elveszítettek tanítványai. Ugyanakkor Kelemen Mirkó és Abért Barna teljesítménye dicséretet érdemel.

A HVSE U9 az utóbbi időszakban sikert sikerre halmozott - és Dunaszerdahelyen sem szakított ezzel a jó hagyománnyal. A szombathelyi zöld-fehérek imponáló mérlege: 125 perc játék, 5 mérkőzés, 5 győzelem, 48 rúgott és csupán 12 kapott gól. És természetesen tornagyőzelem.

Eredmények: HVSE-DAC (szlovák) 8-3, HVSE-Budapest 12-1, HVSE-Zlín (cseh) 11-1, HVSE-Spartak Trnava (szlovák) 10-4, HVSE-Trencín (szlovák) 7-3.

A győztes csapat névsora: Hári Kevin, Németh Bence, Németh Nándor, Sánta Richárd, Söptei Bálint, Spanyó Álmos, Tasnádi Áron, Tóth Kornél, Tóth Erik játékosok, Tebeli György edző.

- Gratulálok a társaságnak, egy nemzetközi tornát nyertek meg meggyőző fölénnyel. Nem csak az eredménnyel, a mutatott játékkal is elégedett vagyok - fogalmazott Tebeli György, a HVSE U9 edzője. - Jó látni, hogy a gyerekek napról napra, tornáról tornára fejlődnek, egyre magabiztosabban futballoznak. Külön öröm számomra, hogy sok, edzésen tanult elem köszön vissza az éles mérkőzéseken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!