Foci

2015.01.01. 13:45

29. Alpokalja Kupa: felsőház és alsóház

Szentgotthárd - Véget ért az alapszakasz a 29. Perfect Change Alpokalja Kupa kispályás labdarúgó-bajnokságon. A csoportmeccsek után a mezőny felsőházra és alsóházra vált szét.

Tóth Gábor

Öt játéknap alatt lezajlottak a csoportmérkőzések a 29. Perfect Change Alpokalja Kupa kispályás labdarúgó-bajnokságon. A hat hatos csoportból az első négy helyen végző csapatok a felsőházban folytathatják a küzdelmet – négy négyes csoportba sorsolva. A maradék nyolc gárda pedig az alsóházban futballozik tovább.

Két csapat nagy formában játszotta végig a csoportmeccseket, a címvédő Vadkörte Teke-Fitt Klub és a Looney Tunes is mind az öt mérkőzését megnyerte. Veretlenül tudta le a csoportszakaszt a Beli Modeli, az Autó Egyed Bt. és a Monchicken Grill-Catering is. A tavalyi bajnok Vadkörte mellett ott van a felsőházban a tavalyi ezüstérmes Csatorna Patkányok gárdája is. Érdekekesség, hogy két szlovén csapat (Hodos Bar-Marjanca, Beli Modeli) teszi nemzetközivé a tornát, ráadásul mindkettő a felsőházban szerepel.

A mérkőzések remek hangulatban, rendre telt ház előtt zajlottak eddig. A meccsek zöme színvonalas volt, és a sportszerűséggel sem volt semmi probléma. Az eddigi 60 találkozón mindössze kétszer volt végleges kiállítás. A szervezők és a nézők is hasonló folytatásban reménykednek.

Kovács Attila (balról) és Gaál Ákos harcol a labdáért a Black Gold–Gotham City derbin. Mindkét csapat, játékos továbbjutott. Fotó: Tóth Csaba

Felsőház (Alpokalja Kupa), E csoport: Vadkörte Teke-fitt Klub, Hodos Bar-Marjanca, Tabak1-Szunderland, Domino Kijev. F csoport: Looney Tunes, Drink Team, Black Gold, Reflector SC. G csoport: Beli Modeli, Tabak1 Pado-Sokk, Mámor Club3, Gotham City. H csoport: Monchicken Grill-Catering, Autó Egyed Bt., Csatorna Patkányok, Hétház RSE.

Librecz Károly Emléktorna (alsóház), O csoport: Szeszpanyol, Spuri FC, Dr. Szittyó, Emerik FC. P csoport: Sporting Libacomb, Zöldfa, Tüzesvíz-Vé-Ko FC, Alcoholic Bilbao.

A tornán nincs pihenő, a hétvégén már folytatódnak a küzdelmek. Szombaton 11 órakor, vasárnap pedig 10.15-kor indult útjára a labda a szentgotthárdi városi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!