Foci

2006.06.28. 02:29

Bajnokok Tornája

Meglepetéssel zárult a labdarúgó ifjúsági bajnokcsapatok megyei döntője, a Bajnokok Tornája, amelyet a megyei I. osztály győztese, a Rábatótfalu SE, v ...

Mórocz Zsolt

Meglepetéssel zárult a labdarúgó ifjúsági bajnokcsapatok megyei döntője, a Bajnokok Tornája, amelyet a megyei I. osztály győztese, a Rábatótfalu SE, valamint a három megyei II. osztályú csoport bajnoka, a Viszák KSK, a Gyöngyöshermán-Szentkirály SE és az Ikervár KSE vívott. Az első találkozón a hazai pálya előnyét élvező Rábatótfalu együttese 41-re lelépte a Gyöngyöshermánt, míg a másik ágon a 2x30 perces játékidőben nem bírt egymással a két másodosztályú bajnok Viszák-Ikervár 11. Következtek a büntetők, ebben az ikerváriak bizonyultak jobbnak 31 arányban. A két vesztes bronzmérkőzésén a Gyöngyöshermán lehengerelte a Viszákot (61), míg a döntőben - nagy meglepetésre az ikervári gárda 21-re legyőzte a megyei I. osztályban bajnoki címet nyerő hazaiakat. A helyenként jó színvonalú küzdelmeket sokan tekintették meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!