Gazdaság

2006.07.10. 02:29

Adóhivatali konzultációk

Körmend, Vasvár (ni) - Az APEH vasi igazgatóságának munkatársai július 13-án számítógépes bemutatóval, konzultációval egybekötött előadást tartanak ...

Mórocz Zsolt

Körmend, Vasvár (ni) - Az APEH vasi igazgatóságának munkatársai július 13-án számítógépes bemutatóval, konzultációval egybekötött előadást tartanak az elektronikus adóbevallással és regisztrációval kapcsolatos témában. Kilenc órára a körmendi polgármesteri hivatal 107-es termébe, 13 órára a vasvári polgármesteri hivatal nagytermébe várják az érdeklődőket. Körmend, Vasvár (ni) - Az APEH vasi igazgatóságának munkatársai július 13-án számítógépes bemutatóval, konzultációval egybekötött előadást tartanak az elektronikus adóbevallással és regisztrációval kapcsolatos témában. Kilenc órára a körmendi polgármesteri hivatal 107-es termébe, 13 órára a vasvári polgármesteri hivatal nagytermébe várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!