Gazdaság

2006.07.04. 02:27

Állások mobiltelefonon

Kenyeres Judit, a Foglalkoztatási Hivatal Informatikai Igazgatóságának főigazgató-helyettese a távirati irodának elmondta az ÁFSZ ajánlatait tartalma ...

Mórocz Zsolt

Kenyeres Judit, a Foglalkoztatási Hivatal Informatikai Igazgatóságának főigazgató-helyettese a távirati irodának elmondta az ÁFSZ ajánlatait tartalmazó WAP-portál mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei számára elérhető a WAP-szolgáltatás érvényes tarifái alapján. Hozzátette továbbá az ÁFSZ együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a T-Mobile-lal, amelynek nyomán a szolgáltatást a T-Mobile ügyfelei július 1-jétől 31-éig ingyenesen kipróbálhatják. A WAP-oldalakat az ÁFSZ-portál kiegészítéséként azok részére hozták létre, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal, de az ÁFSZ állásajánlatait, képzési információit folyamatosan figyelemmel kísérnék. Kiemelte Magyarországon mintegy 9 millió mobiltelefont tartanak nyilván, míg az internetellátottság lényegesen alacsonyabb szintű, ezért az ÁFSZ által nyilvántartott ajánlatok a WAP-szolgáltatással nagyobb kör számára válnak elérhetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!