Gazdaság

2007.05.22. 02:26

Minden, ami az otthonhoz kell

Szombathely (VN) - Édes otthon címmel lakberendezési kiállítást szerveznek szombaton. Az Arena Savariában 9-től 17 óráig nyitva tartó rendezvényen e ...

Németh Zoltán

Szombathely (VN) - Édes otthon címmel lakberendezési kiállítást szerveznek szombaton. Az Arena Savariában 9-től 17 óráig nyitva tartó rendezvényen egyebek mellett lakástrend-újdonságokkal, feng-shui praktikákkal ismerkedhetnek a látogatók. A kiállítók között biztonságtechnikai, ingatlanközvetítő, kertépítő, lakáshitelezéssel és -biztosítással foglalkozó cégekkel is találkozhatnak a látogatók, de szaniterekkel, nyílászárókkal, egzotikus bútorokkal, függönyökkel, karnisokkal, parkettákkal, kerti szerszámokkal is előrukkolnak a kiállítók. A biomassza fűtés és a napenergia-hasznosítás iránt érdeklődőket szakemberek várják, és ingyenes lakberendezési szaktanácsadást is kínálnak a szervezők. A lakberendezési kiállításra a belépés díjtalan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!