Gazdaság

2009.02.16. 03:30

RangAdó nyolc vasi csapattal

<b>Győr </b> - A második forduló után nyolc Vas megyi csapat van versenyben az APEH középiskolásoknak meghirdetett, RangAdó elnevezésű vetélkedőjének nyugat-dunántúli csoportjában.

Vas Népe

A jelen állás szerint jó esélye van a régiós döntőbe jutásra a szombathelyi Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szak- középiskola és Kollégium ALAP-ADÓK elnevezésű csapatának, ugyanis maximális pontszámmal holtversenyben az első helyen áll- nak. Ebből az iskolából egyébként négy diákcsapat is részt vesz a versenyen, kö- zülük az ADÓMANÓ-k és a PÉNZHAJHÁSZOK is jó helyezéssel (19-20.) büszkélkedhetnek.

Vas megyét rajtuk kívül még négy iskola egy-egy csapata képviseli a rangos vetélkedőben: a büki Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola és Vendéglátóipari Szakiskola NAPECH, a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium Ludvigs, a szintén szombathelyi Perfekt Közgazdasági Szakközépiskola RÁFÁZÓK, valamint a kőszegi Evangélikus Mezőgazdasági, Kereskedelmi Szakképző Iskola és Kollégium TEKI nevű diákegyüttese. S hogy mi a fődíj? A vetélkedő győztes csapatá- nak minden tagja kap 1-1 középkategóriás, webkamerá-val felszerelt laptopot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!