Gazdaság

2013.05.22. 11:37

Összeülnek a Vép érdekeit képviselők

Vép - Vép önkormányzatának képviselő-testülete csütörtökön ismét összeül, hogy fontos ügyekben hozzon döntéseket. Az ülés után rendkívüli ülést is tartanak a művelődési házban és könyvtárban.

Bajdó Bettina

Ismét összeülnek csütörtökön a képviselők, élükön Kovács Péter polgármesterrel, hogy 13 napirendi pontban hozzanak döntést. Elsőként szóba kerül a napelemes rendszer telepítésére benyújtott pályázattal kapcsolatos határozat módosítása, majd Vép város közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervét vitatják meg a képviselők. Üzemeltetési megállapodást köthetnek a Vas Megyei Kormányhivatallal a járási hivatalhoz került államigazgatási feladatok ellátását biztosító önkormányzati vagyon rendeltetésszerű használatával kapcsolatos üzemeltetési költségek megosztásáról és megtérítésének szabályozásáról is. Ezt követően egy bérleti üzemeltetési szerződés megkötése kerül napirendre   a Vasivíz Zrt.-vel az előírt víziközmű-szolgáltatási feladatok teljesítésére, majd a Szombathelyi Fedett Uszoda  és Termálfürdő finanszírozási kérdéseit vitatják meg. Módosíthatják a képviselők a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal kötött használati szerződést, valamint a helyi művelődési ház és könyvtár alapító okiratát is. Az óvodai feladatok ellátására köznevelési szerződést köthetnek, illetve a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről is információt kaphatnak a képviselők. Zárt ülésen tárgyalja majd a képviselő-testület a kamatmentes kölcsön iránti kérelmet.

Az ülést követően rendkívüli ülés is lesz a művelődési házban és könyvtár hivatalos helyiségében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!