Gazdaság

2014.01.06. 11:30

A kamarához kerültek a falugazdászok

Szombathely - A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamarához kerültek át január 1-jével a megyei kormányhivatalok járási állat-egészségügyi hivatalaihoz delegált falugazdász-hálózat által ellátott feladat- és hatáskörök, valamint a hozzá tartozó, országosan összesen 467 fős falugazdász-hálózat.

Rózsa Melinda

A Vas Megyei Kormányhivatal állományába tartozó falugazdászi létszám (tizenkét fő) ily módon a Vas Megyei Agrárkamarához helyeződött át.

A Kormányhivatal tájékoztatása szerint az átadás során folyamatosan együttműködtek az Agrárkamarával annak érdekében, hogy az átvett feladatokhoz tartozó ingó- és ingatlan-eszközállomány az átadást követően a falugazdászok rendelkezésére álljon, és munkájukat változatlan feltételek mellett tudják végezni.

Az ügyek intézésében nincs lényegi változás, a tucatnyi Vas megyei falugazdász változatlan helyszínen és időpontban végzi munkáját a jövőben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!