Gazdaság

2014.05.27. 15:15

LARA üdülést hozott

Interaktív, 3D-s hirdetési formát vezetett be a Pannon Lapok Társasága, hazánkban elsőként. A LARA nevű alkalmazással nyerni is lehetett. A szerencsés pedig Koltay Kitti lett, aki a családjával Keszthelyen nyaralhat.

Farkas Eszter

A vadonatúj fejlesztés, a LARA nevű interaktív alkalmazás segítségével a hirdetés életre kel az újságban. Az olvasók a LARA alkalmazással minden eddiginél színesebb, teljesebb képet és bővebb információt kaphatnak az újságban meghirdetett termékekről, szolgáltatásokról. A LARA alkalmazás okoseszközre (okostelefon, tablet) tölthető le, használatával pedig nyerhettek is olvasóink. Lukácsházi olvasónk, Koltay Kitti így tett szert egy három napra és két éjszakára szóló üdülésre a keszthelyi Kristály Hotelbe. Nyereményét kedd reggel vette át a Vas Népe szerkesztőségében Halmágyi Miklós, lapigazgató főszerkesztőtől.

Halmágyi Miklós adta át a nyereményt Koltay Kittinek. A nyertes édesanyát kislánya, Krisztina is elkísérte a szerkesztőségbe (Fotó: Szendi Péter)

– Egy darab okostelefon van a családunkban. Mikor megláttuk az újságban a felhívást, nagyon kíváncsiak lettünk, és azonnal letöltöttük a Lara alkalmazást. A hirdetés valóban életre kelt – mondta el Koltay Kitti, aki kislányával, Krisztinávál érkezett a szerkesztőségbe, s nagyon meglepődött a nyereményén.

– Bevallom őszintén, azt gondoltam, hogy egy ajándékcsomagot kapunk. Nagyon boldog vagyok, hiszen nem terveztünk nyaralast, mivel éppen a házat újítjuk fel – tette hozzá az asszony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!